Hösttermin 2020

barnyoga kurs

vad är barnyoga?

vad är barnyoga?

Barnyoga är en lekfull yogaform där man använder kreativa yogasagor med olikagrundvärderingar (hjälpa varandra, ta hand om sig själv, ta hand om naturen osv.) där enkla yogapositioner och andningsövningar integreras.

Yogan är ett underbart sätt att ta tillvara på barns kreativitet, rörlighet, självkänsla och självförtroende! Eftersom det inte handlar om prestation eller tävling hittar barnen sitt inre lugn och ro och kan slappna av.

För vem?

Alla barn mellan 5 och 10 år är välkomna! Det spelar ingen roll om du tycker att ditt barn är för blygg eller har för mycket energi, klassen kommer att anpassas så att alla känner sig inkluderat och kan vara med.

När blir kursen?

Kursen början redan vecka 36 och kommer att hållas varje lördag kl 9:20 i Log In Yoga Studio (Rydbovägen 23, 18494 Åkersberga), upp till vecka 49.

Hur mycket kostar det?

Det kostar 1000 Kr och barnen får också en T-shirt!

din barnyoga ledare

Lizandra Deister

Hej! Lizandra heter jag och är barnyogaledare och yogalärare.

Jag är ursprunglig från Portugal och har bott i Sverige i drygt 9 år. Meditation har alltid funnits i mitt liv men sedan växte intresse för yoga. I samband med att mina barn blev jättenyfikna på yoga, utbildade jag mig i barnyoga. 

Jag anser att yoga ger barnen inte bara de fysiska förmågor utan också de känslomässiga och mentala verktygen som de kan använda genom deras liv. Barn är naturligtvis intuitiva, kärleksfulla och öppensinnade varelser och framtiden ligger inte i deras händer, det ligger hos oss föräldrar, lärare och samhället. De gör som vi gör och inte vad vi säger…

Jag ser fram emot att få träffa eran barn och delar med en speciell yoga stund!

live online yoga classes, barnyoga kurs hösttermin 2020

boka din plats redan nu!

Begränsad antal platser (max 8 barn/ klass)

Angående Covid-19

Eget ansvar är grundregeln, för barn har naturligtvis föräldrarna huvudansvaret. Allt bygger på det egna ansvaret att följa de regler och riktlinjer som ges.

Vid alla tillfällen gäller myndigheternas riktlinjer. Är man sjuk eller känner det minsta symptom stannar man hemma.
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy